Over mij

Hallo en welkom op mijn blog! Ik ben 17 jaar, afgestudeerd op HAVO en doe met veel plezier de opleiding journalistiek. Daarnaast probeer ik mijn blog, Nerpraat, draaiende te houden en doe ik dit met veel plezier. Ik ben begonnen op WordPress maar ben na veel werk overgegaan op mijn eigen website. Mijn eigen stukje internet waar ik mijn liefde voor boeken kan delen met de rest van de wereld.

 

Toen ik klein was, las ik veel boeken zoals: Dolfje Weerwolfje, Pinkeltje of Suske & Wiske. Eenmaal op de middelbare school stopte ik met lezen. Ik begon veel films en series te kijken en las voor een jaren helemaal niks meer. Hoe is mijn obsessie voor lezen dan weer begonnen? Nou, namelijk door het lezen van De Hongerspelen! Ik moest zo snel mogelijk de volgende delen hebben en ontdekte hierdoor het genre: Young Adult. Na een jaar lezen merkte ik dat ik mijn meningen niet meer voor een paar vrienden wilde houden, dus besloot ik om een blog aan te maken. Want ik had zo het een en ander te vertellen over de boeken die ik las.

 

Naast lezen houd ik mij ook veel bezig met schrijven. Ik werk al een tijdje aan een fantasy project en beetje bij beetje wordt het een heel manuscript. Soms kun je dan ook schrijfupdates op mijn blog vinden. Het boek waar ik mee bezig ben is mijn allereerste echte boek en ik hoop dat het ooit bij een uitgeverij wordt gepubliceerd!

Op mijn blog kun je reviews vinden over boeken, films, series en andere random dingen die er een soort van mee te maken hebben!

 

NerdpraatOver mij