Verandering is op komst

Het is nu al een tijdje geleden dat een bericht heb geplaatst op mijn blog. Dit kan ik verwijten aan school, uitgaan of gewoon uitstelgedrag, maar er is nog iets wat mij dwars zit. En dat heeft allemaal te maken met verandering. Want ik ben veranderd. Ik ben begonnen aan de opleiding journalistiek. Ik ben opzoek naar een huis zodat ik op kamers kan. Ik heb het gitaarspelen weer opgepakt. Ik heb een hele grote stap gezet in de liefde. Ik zou met al de veranderingen van de laatste tijd zo een hele lijst kunnen maken. De veranderingen die ik meemaak zijn voor mij positief, hoewel het woord meestal een negatieve lading met zich meebrengt. Er zijn ook veranderingen waarover ik nog twijfel. Zoals het veranderen van mijn blog. Ik richt mij nu alleen maar op Young Adult boeken en mijn berichten hebben (voor mijn gevoel) best wel een kinderlijke inhoud. Daar is niks mis mee natuurlijk, alleen zoek ik naar meer diepgang. Zo wil ik opiniestukken, gedichten, poëzie en zelfs korte verhalen op mijn site publiceren. Ik wil kunnen praten over actuele kwesties in de wereld van boeken of daar buiten. Over hoe ik mij voel bij bepaalde onderwerpen, discussies en uitspraken. Natuurlijk blijft Young Adult altijd een plekje in mijn hart houden, want ik geef het ook nog lang niet op. Alleen ga ik mij niet meer honderd procent concentreren op YA, maar ik laat het zeker niet in de steek. Ik weet ook niet wanneer ik de veranderingsbal laat rollen, om het zo te omschrijven. In mijn hoofd rolt het namelijk al een tijdje, maar het rommelt ook. Dit is echter niet het bericht waarin ik dat vertel. Het kan misschien nog wel een tijdje duren voordat ik alles op orde heb en dat ik precies weet wat ik wil gaan doen. Maar verandering kan je zeker verwachten.

NerdpraatVerandering is op komst

Comments 3

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *