Mijn favoriete Bookstagram accounts

Ik ben de laatste tijd erg (al zeg ik het zelf) goed bezig met Bookstagram. Maar mijn creativiteit kwam niet zomaar aanwaaien natuurlijk. Ik zie elke dag zulke mooie foto’s voorbij komen en daar haal ik mijn inspiratie dan uit. Zo heb ik onderhand een lijstje samen kunnen stellen met mijn favoriete Bookstagram accounts. Als je mooie boek foto’s geweldig vindt, dan moet je zeker deze accounts volgen!

@booksfemme is het geweldige account van Boekentijger Femke. Haar foto’s zijn echt prachtig, stuk voor stuk. Zij heeft mij geïnspireerd om mijn eigen Bookstagram account te beginnen en daarvoor ben ik haar eeuwig dankbaar. Ze heeft de Boekentijgers eens een workshop gegeven over hoe je het beste foto’s maakt en ik gebruik natuurlijk al haar tips. Als je haar nog niet volgt dan moet je dat zeker doen, want het is echt de moeite waard!

@dandeleander heeft een terugkerende stijl en dat is precies wat ik zo mooi vindt aan haar foto’s. Je komt veel bloemen tegen en vaak in de kleur oranje. Ik neem dan ook aan dat dit haar favoriete kleur is. Doordat ze veel gebruik maakt van oranje en bloemen in het algemeen, hangt haar feed echt heel goed samen. Daarnaast zijn haar foto’s individueel ook prachtig!

@nomilia heb ik pas sinds kort ontdekt, maar staat nu al hoog op mijn favorieten lijst. Haar foto’s zijn altijd heel erg licht en vrolijk. Ook gebruikt ze vaak funko’s op de beste manier! En ze heeft echt veel funko’s ook. Zeker een collectie om jaloers op te zijn. Ik wordt gewoon blij van haar foto’s en kan er uren naar blijven kijken.

@abookowl is de laatste op mijn lijstje, maar zeker niet de minste. Haar foto’s zijn juist heel knus en gezellig. Ze maakt vaak gebruik van kaarsen en framed alles dicht op elkaar. De foto’s voelen dan ook warm aan (door de kaarsen haha). Ze kiest er bewust voor om haar foto’s iets donkerder te maken waardoor ze echt haar eigen stijl laat zien. Ik geniet ervan!

Dit was mijn lijstje alweer. Natuurlijk zijn mijn favorieten niet gelimiteerd tot maar vier accounts, maar anders was ik morgen nog bezig. Want er is zoveel Bookstagram talent in de wereld. Misschien doe ik wel een deel twee als jullie het leuk vinden!

Wat is jouw favoriete Bookstagram account?

NerdpraatMijn favoriete Bookstagram accounts

Comments 7

 1. Sophie

  Wat leuk dat mijn account hiertussen staat! Dankjewel voor de lieve complimentjes 😀 En ja, oranje is inderdaad (een van) mijn lievelingskleuren, haha.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Pingback: Aesthetically Pleasing Books | BookTag – ReadInge

 3. Pingback: Sunday Six ♥ 17 Bookblogger Lovin ♥ - Welkom in Wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *