Nerdkrant #8 – Nieuw John Green boek heeft een cover

Vandaag heb ik een iets korte Nerdkrant dan normaal. Ik heb drie items kunnen vinden deze week. Wel zag ik verschillende aankondigingen, waaronder een cover reveal van het derde deel van Vuur en As (An ember in the ashes). Laten we duimen dat we die volgende week in de krant kunnen bewonderen!

13 minuten van Sarah Pinborough was een van de beste boeken die ik dit jaar heb gelezen. Daarom ben ik ook niet normaal enthousiast over het feit dat het een film wordt. Netflix heeft de rechten van de thriller opgekocht en heeft ook al een regisseur aangewezen. Het zijn er vier zelfs. Josh Schwartz,  Stephanie Savage, Michael de Luca en Trevor Engelson zijn aan boord gezet. De Luca heeft ook gewerkt aan de films ‘Fifty Shades of Grey’ en ‘Inferno’. Wanneer we 13 minuten op Netflix kunnen zien verschijnen is nog niet bekend.

Eerder was al bekend dat Tahereh Mafi nog drie boeken toe gaat voegen aan haar Touching-Juliette trilogie. Veel fans van de serie en schrijfster konden hun geluk niet op toen ze dit bekend maakte. Ook was al bekend dat het eerste volgende boek Restore Me gaat heten. Deze titel past perfect bij de rest van de boeken. Dat Restore Me in Nederland zou worden uitgegeven was eigenlijk wel overduidelijk. Maar Blossom Books heeft ons dankzij Instagram ook de titel en release datum laten weten. Heel Me komt uit in maart 2018.  En voor alle ongeruste fans: het boek wordt eerst gewoon in hardcover uitgebracht zodat je je serie compleet kan maken!

Vorig week hadden we het ook al over het nieuwste boek van John Green: Turtles all the way down. We weten dat het boek bij uitgeverij Gottmer komt en wat de titel is. Wat nog miste was de cover. Nu niet meer! Ik vind de cover persoonlijk heel erg mooi, alleen het mist denk ik… schildpadden?! Laat mij weten wat jij van de cover vindt!

Welk nieuws vond jij het leukst?

NerdpraatNerdkrant #8 – Nieuw John Green boek heeft een cover

Comments 2

 1. Joost (NerdyGeekyFanboy)

  13 minuten op Netflix, nice! Ik ben beniewd hoe die gaat worden. En ik heb ook zeker zin in Heel me, ik kan niet wachten op de nieuwe cover! Die van Turtles all the way down vind ik ook iets te simpel, een leuk schildpadje erbij zou het helemaal mooi maken.

  1. Post
   Author
   Nerdpraat

   Ik ben ook heel erg benieuwd naar 13 minuten op Netflix. Ik hoop dat de adaptatie even goed wordt als het boek. #moreturtles 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *