Deventer boekenmarkt Book Haul

Afgelopen zondag was de grootste boekenmarkt van Nederland er weer! En ik besloot om er heen te gaan. Dit was mijn allereerste keer, dus was er erg benieuwd naar. Ik kreeg van te voren waarschuwingen dat je portemonnee de dag niet zou overleven en dat je zou terugkomen met karren met boeken. Gelukkig heb ik mij een beetje weten in te houden!

Kraai & Koninkrijk – Leigh Bardugo

Toen ik op de markt aankwam trok ik gelijk een sprintje naar kraam 120, die van Blossom Books. Kraai & Koninkrijk stond nog op mijn lijstje van boeken die ik moest hebben en heb nu alle Leigh Bardugo boeken compleet! Ik vond het boek in de bak met tien euro dus dat was een hele goede deal. Hij zou dan een beetje beschadigd moeten zijn, maar het boek ziet er nog prima uit. Ik ben erg blij met deze aankoop.

De strijd der koningen – George R.R. Martin

Game of Thrones boeken werden verkocht in overvloed, maar meestal niet in de versie die ik wilde. Paperbacks aan overvloed, alleen spaar ik de hardcovers. Eindelijk was daar een kraampje waar deel twee stond en ik heb het gelijk gekocht! Ik heb nu Storytel en die boeken staan daar op, dus misschien ga ik wel afwisselen van luisterboek naar echt boek. Ik heb nog even getwijfeld over de aankoop maar hij was minder dan de originele prijs, dus dan is het gelijk al een goede deal!

Een letterbox

Ik kon niet wegblijven bij de Blossom Books kraam want ik ben er een paar keer geweest. Bij mijn laatste keer heb ik weer een aankoop gedaan. Een letterbox! Vandaag was hij al te zien op mijn Bookstagram account. En dat is ook een van de grootste redenen waarom ik het heb gekocht. Ik ben de laatste tijd bezig met mooie foto’s maken voor Instagram en met een letterbox worden de foto’s nog leuker!

Dat was het alweer! Dat viel toch best mee? Ik heb mij niet volledig laten gaan en heb leuke dingen gekocht waar ik heel erg blij mee ben. Al om al een hele geslaagde dag. Het enige minpuntje was dat er niet heel veel Young Adult boeken waren.

Was jij ook op de boekenmarkt?

NerdpraatDeventer boekenmarkt Book Haul

Comments 2

 1. Do

  Leuke aankopen, vooral de letterbox is erg leuk! Kraai & Koninkrijk is echt een goed boek 🙂 Ik ben zelf ook naar de boekenmarkt geweest en ik heb enkel Winter gekocht, ik vond dat het aanbod qua Engelse boeken en Young Adult nogal tegenviel :$

  1. Post
   Author
   Nerdpraat

   Ah dan heb ik je gemist! Is ook erg moeilijk om mensen tegen te komen met 13000 andere mensen hahaha. Ik vond ook dat het Young Adult gedeelte echt tegenviel 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *